Discount will be available on selected products

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Chicken Curry

Kyllingfilet marinert i curry saus, serveres med grønnsaker og ris.

  • Stekepanne
  • Bolle
  • 700 g Kyllingfilet (i biter)
  • 400 g Kokosmelk
  • 1 stk Rødløk (fersk)
  • 3 fedd Hvitløk (fersk, finhakket)
  • 1 1/2 ss Ingefær (revet)
  • 2 stk Gulrøtter (i tynne strimler)
  • 1 stk Rød paprika (i tynne strimler)
  • 100 g Cherrytomater (i biter)
  • 1 1/2 ss Tomatpure
  • 7 ts Red churry paste
  • 1/2 stk Lime (fersk)
  • 1 bunt koriander (frisk)
  1. Skjær opp kyllingen og grønnsaker som angitt, slik at du har alt klart før du setter i gang.

  2. Stek kyllingbitene i litt nøytral olje og legg til side.

  3. Ha litt olje i en gryte eller stekepanne med høye kanter.

  4. Tilsett løken og la det frese et par minutter, og tilsett deretter gulrøtter og paprika. La det frese ca. 2-3 minutter, så har du hvitløken, chili, ingefær og tomater. La alt frese et par minutter før du har i tomatpure og red curry paste.

  5. Tilslutt tilsetter du kyllingen, kokosmelken og smaker til med lime saft. Ha i litt salt etter behov.

  6. La maten småkoke i ca. 5-10 minutter. Rett før servering tilsettes koriander.

  7. Server gjerne med ris. HÃ¥per det smaker!

Main Course
Indian
Chicken Curry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop